Vil du kæmpe for pressefrihed?

Pressefrihed er en menneskeret – men kun 1 ud af 7 har adgang til en fri presse. Støt vores arbejde for at fremme demokrati og frie medier.

Støt vores arbejde

Din støtte er afgørende for, at vi kan fortsætte vores arbejde sammen med nationale og lokale medier verden over for at udbrede ytrings- og pressefrihed, skabe god og kritisk journalistik og fremme journalisters sikkerhed. Gennem en fri presse styrker vi demokratiet.

Om os

International Media Support (IMS) er Skandinaviens største medieudviklingsorganisation. Vi er en non-profit organisation med hovedsæde i Danmark. Vi kæmper for en fri presse i mere end 30 lande overalt i verden. Med troværdig information kan borgere bedre bidrage til at genopbygge deres samfund og skabe demokrati.

Vi fremmer god journalistik

Ytringsfrihed er under pres overalt i verden. Derfor støtter vi lokale og uafhængige medier. Borgere har brug for information de kan stole på.

Vi redder journalisters liv

I dette årti er mere end 1334 journalister blevet dræbt. Hver dag sætter journalister overalt i verden deres liv på spil, når de går på arbejde.

Vi kæmper for pressefrihed

Kun en ud af syv i verden har adgang til frie medier. En fri presse og adgang til information er en menneskeret.